Forberedelser til NDC 2011: Fredagen


tirsdag 12. april 2011 NDC

ndc2011

Det var ganske greit å bestemme seg for hvilke foredrag som bør ses på onsdagen. Torsdagen var litt værre, men jeg har sånn cirka peiling på hva jeg skal gjøre. Fredagen derimot er ganske vanskelig. Desverre er det ganske få av beskrivelsene i programmet som pirrer interessen. Men egentlig er det greit at det er den siste dagen som er såpass åpen. Det skjer mye i løpet av en konferanse, og når fredagen kommer kan det godt tenkes as jeg har fått de innspillene jeg trenger for å velge.

09:00

Usikker, men Produce Cleaner Code with Aspect-Oriented Programming er en mulighet. Sebastien Lamblas foredrag om OpenWrap kan også gå an. Det gjenstår også to TBA’er, så vi får vente og se.

10:20

Async Deep Dive med Jon Skeet er det sikreste foredraget på fredagen. Jon kommer ikke til å dekke det grunnleggende om async, så her må jeg forberede meg.

11:40

Her er jeg usikker, men det kan godt hende Fredrik Kalseths CQRS-foredrag er det mest spennende. Men det er tre TBA’er her, så jeg får holde det åpent inntil videre.

13:40

Igjeng helt åpent.., jeg kjenner egentlig ingen av foreleserne – bortsett fra Roy Osherove, men trenger jeg egentlig høre på det han har å si om Vim?!

15:00

Det som frister mest her er å høre Mark Seeman fortelle om Unit testing with AutoFixture. Mark hadde jo et kanonbra foredrag på NNUG i Bergen, og AutoFixture høres ut som noe vi faktisk kan få bruk for.

16:20

I konferansens aller siste slot tror jeg det står mellom Mitch Lacey med Defining Done: Why it is so hard and how to make it easier og Rune Sundlings foredrag NDepend and good practices for code analysis. Sansynligvis går jeg for det siste, hvor jeg kanskje kan få noen praktiske tips til hvordan jeg bør bruke NDepend. Har jo en lisens på programmet, så kanskje det er på tide jeg får noe ut av det!

Nå gleder jeg meg sykt til å komme meg til Oslo. Håper jeg ser deg der! Smilefjes som blunker


comments powered by Disqus