Forberedelser til NDC 2011: Torsdagen


mandag 11. april 2011 NDC

ndc2011

Planene for onsdagen er i boks. Nå gjelder det å finne ut hva jeg skal gjøre den andre dagen. Her er det litt mere usikkerhet…

09:00

David Andersons Driving a Kaizen Culture using regular Operations Reviews er sansynligvis et nyttig foredrag som vil være midt i blinken for oss i PSWinCom. Ellers vet jeg at Hardcore .NET Production Debugging med Ingo Rammer er interessant, men jeg har sett det før. Håper noen andre på teamet får det med seg.

Det er forøvrig fortsatt tre uavklarte foredrag i planen på dette tidspunktet, så jeg får følge med om det dukker opp noe som virker spennende.

10:20

Denne slot’en holder jeg helt åpen – det er ingen ting som peker seg klart ut. Corey Haines skal snakke om Craftsmanship og deliberate practice, så du skal ikke se bort fra at jeg dukker opp der om ikke noe annet plutselig virker mere interessant. Eller kanskje jeg tar en liten pause og henger rundt på standen vår.

11:40

Hmm, igjen er jeg litt usikker. Bellware skal snakke om Context Specification, men jeg deltok på heldags-workshopen hans om det for to år siden, så det er uaktuelt. Stuart Sierra skal holde foredraget Rethinking Object-Oriented: Clojure and the Expression Problem – men jeg har sett Chris Housers snakke om det samme på infoq, så da utgår sansynligvis det også.

Men Remy Sharp skal fortelle om hva som er nytt i jQuery, og det er interessant. Dessuten har både Kevlin Henney og Roy Osherove foredrag på dette tidspunktet, så noe skal jeg da klare å velge.

13:40

Etter lunch er det ett foredag som stikker seg mer frem enn de andre, og det er Jason Bryants Quality without Testing!! Han skal snakke om hvordan vi kan øke kvaliteten på det vi lager uten å gjøre det gjennom først å feile og deretter rette opp feilene. Jeg kjenner ikke til fyren fra før, men beskrivelsen pirrer min interesse.

15:00

Og så er klokken tre, og da er det selvfølgelig en hel haug med foredrag jeg har lyst å få med meg. Uncle Bob skal forklare WTF is a Monad?, og kanskje han endelig kan gi meg forståelsen jeg trenger (mitt forsøk på å forklare det kan du lese her). Men det skal også være et foredrag om Test-Driven Development as if You Meant It, og det er noe jeg har hørt om og lyst til å se.

Michael Feathers skal også holde et foredrag han har kalt Discovering Startling Things From Your Version Control History. Beskrivelsen av foredraget mangler, så jeg trenger mer informasjon før jeg kan ta en avgjørelse.

16:20.

Jeg kunne tenkt å få med meg et foredrag av Douglas Crockford, og 16:20 skal han snakke om Quality. Det er et par andre foredrag som virker interessante også, men jeg tror Douglas oppleves.

17:40

På slutten av dagen skal .NET Rocks! ha paneldebatt – det blir sikkert fullt hus og sild i tønne der, så det kan hende jeg velger noe annet. I så fall er MetaProgramming using T4 noe jeg interesserer meg for. Dominick Baier skal også snakke om sikkerhet knyttet til REST og webtjenester, men jeg vet ikke om jeg orker det. Uncle Bob skal dessuten ha et foredrag om smidige metoder, og det blir ett foredrag om JavaScript og et annet om jQuery.

Mye å velge blant altså, men ikke nødvendigvis så forferdelig interessant. Skal jeg tippe nå så går jeg for T4, men tiden vil vise…

20:00

Party time!!!


comments powered by Disqus