Takk for nå


mandag 27. august 2018 Jobb PSWinCom Bouvet

Våren 2009 ble jeg kjent med et lite vestlandsfirma som het PSWinCom. De drev med SMS, og var så hyggelige og imøtekommende at jeg bestemte meg for å begynne å jobbe for dem. I dag kan jeg se tilbake på ni spennende og ikke minst morsomme år sammen med Verdens Beste Kollegaer.

Job collage

I løpet av disse ni årene har jeg sett PSWinCom vokse fra å være en liten, koselig "familiebedrift" til å bli et multinasjonalt, markedsledende selskap. Vi ble kjøpt opp av vår konkurrent LINK Mobility, som så fortsatte å kjøpe lignende selskaper i et raskt tempo frem til de selv ble solgt til en ny, amerikansk eier nå i sommer.

De første årene i PSWinCom fungerte jeg som teamleder og mentor for utviklingsteamet, og vi var stolte av jobben vi gjorde med SMS gateway og relaterte produkter. Etterhvert ble jeg litt motvillig dratt inn i ledelsen, og det var absolutt en spennende erfaring. Jeg fikk i den forbindelse mulighet til å ta en personlig krevende utdanning innen coaching og motiverende ledelse som har betydd mye for meg.

Etter oppkjøpet fortsatte jeg i en lederrolle en periode, men gikk etterhvert tilbake til å være en ren utvikler - den rollen jeg trives best i. I et par år jobbet jeg på prosjekt for Telenor Digital, hvor vi leverte mobil betaling til Telenorkunder over hele verden. Dette har nok vært det mest spennende prosjektet i min karriære sålangt, og jeg er ekstremt stolt over hva vi fikk til.

Jeg blar nå om og starter et nytt kapittel. Jeg har valgt å gå for nye utfordringer, og allerede i neste uke starter jeg som fersk konsulet hos Bouvet.

Selv om jeg har gjort det noen ganger før så føles det veldig rart å skulle bytte jobb. Jeg vet jeg kommer til å savne kollegaene mine i LINK. Vi kjenner hverandre så godt. Vi har opplevd så mye sammen. De aksepterer meg for den jeg er, alle særegenheter inkludert.

PSWinCom hadde noen fantastiske, sosiale sammenkomster; turene til vakre Reksta med god mat og enda bedre samtaler, seilturer til Hellas, men også enkle og likevel kjempegøye kontorfester.

Jeg kommer til å savne takhøyden og den sære humoren på Bergenskontoret. Jeg kommer til å savne foosball-kampene. Jeg kommer til å savne samholdet.

Jeg har synget solo på en scene forran femti kollegaer. Og de stemte meg faktisk frem til å vinne den konkurransen!

Jeg har gått på glødende kull - og fått infeksjon i brannskadene!

Jeg har sett apekatter!

Jeg kommer ikke til å savne Robert, min parprogrammeringskollega. Vi drar nemlig sammen til Bouvet, og kan fortsette vårt gode samarbeid på nye prosjekter der.

Takk til alle lederne jeg har hatt gjennom disse årene: Roald, Espen, Ina, Johan, Rune, (en annen) Roald.., og de siste ukene Åse Marie. Men mest av alt savner jeg å ha Ina som leder - du er sterk og smart og vet hvordan du får folk til å blomstre.

Og takk til alle andre jeg har fått jobbe med i LINK Mobility / PSWinCom. Jeg ser på dere som mine venner, og om jeg er veldig heldig støter vi på hverandre igjen i fremtiden for nye, spennende og gøyale opplevelser.

Takk for alt, og takk for nå!


comments powered by Disqus