Drar målrettet på NDC


lørdag 28. mai 2016 NDC

NDC stickers

Nå nærmer det seg utviklerkonferanse igjen, og jeg gleder meg! NDC er alltid et av mine faglige høydepunkt for året. Og igjen har jeg vært med og valgt ut hvilke forelesere som skal få komme og hvilke teknologier du skal få høre om - så om det ikke blir bra kan jeg skylde meg selv :)

Her er et par bilder fra det Store Agendamøtet - om du kan kalle en noen-og-tyve-timers arbeidsøkt for et møte - hvor komitéen gikk gjennom alle innkommende bidrag og gjorde alle de tøffe valgene.

NDC komitéen 1

NDC komitéen 2

Når jeg reiser på NDC om bare en drøy uke så har jeg allerede planen klar. Egentlig helt normalt og typisk meg å ha planen klar for hele konferansen, men denne gangen er jeg mer målrettet enn tidligere. Det er to ting jeg ønsker å få ut av forelesningene jeg skal delta på.

For det første er jeg veldig interessert i .NET Core, og mulighetene for å kjøre C# på Linux. Jeg jobber i dag med et distribuert system som kjører på en mix av Linux og Windows servere, men ønsker egentlig både meg og systemet bort fra sistnevnte OS. Da er det flott at folk som David Fowler, Damian Edwards og Mads Torgersen kommer til Oslo, og kan fortelle meg hva som skal til for at jeg kan ta med meg eksisterende løsninger og kunnskap, og utnytte dem der hvor jeg helst vil være.

Det andre som opptar meg mye for tiden er høy tilgjengelighet. Jeg vil reise hjem fra NDC lastet med inspirasjon og kunnskap om hvordan jeg kan bidra bedre til å øke stabiliteten og tilgjengeligheten på systemet jeg har ansvar for. Og konferansen har i år mange forelesere som vil dele slik kunnskap.

Som vanlig har jeg ikke alltid klart å skrelle det ned til bare én forelesning per tidsslott, så noen raske avgjørelser må jeg også ta i Spektrum. Uten mere prat, her følger sesjonene jeg har valgt meg ut fra agendaen for 2016, tagget på denne måten:

  • er relatert til .NET Core
  • markerer høy tilgjengelighet

Onsdag

10:20

11:40

13:40

15:00

16:20

17:40

Torsdag

09:00

10:20

11:40

13:40

15:00

16:20

17:40

Fredag

09:00

10:20

11:40

13:40

15:00

16:20

Vi sees i Oslo!


comments powered by Disqus