PSWinCom-skuta fosser avgårde


søndag 28. oktober 2012 PSWinCom

Ifølge LinkedIn har jeg nå jobbet lengre i PSWinCom enn jeg har gjort noe annet sted tidligere. Det er rart å tenke på at det nå er over 3 år og 3 måneder siden jeg startet å jobbe i Verdens Beste Gjeng – tiden har gått utrolig fort! Det som ikke er rart er at jeg har et stort behov for å skryte av firmaet vårt.., eller "familien" som jeg liker å si.

image

Vi har det ikke akkurat kjedelig om dagen. Jeg vil påstå at det kjer mer i PSWinCom nå enn noen gang før. Vi har f.eks. kjøpt opp to andre selskaper i år: iCalls og SysMan. Begge representerer solide og spennende produkter som komplementerer våre eksisterende løsninger.

Vi har også blitt kåret til Gazelle-bedrift i år, noe som betyr at vi har hatt en solid vekst over tid. Faktisk er det andre gangen PSWinCom blir Gazelle. Det er visst egentlig ikke mulig, men skyldes at vi byttet org.nummer for noen år siden.

I disse dager ser vi også resultatene av det prosjektet jeg har vært mest opptatt av det siste året eller deromkring. Det har vært veldig spennende å jobbe tett på både Google og Telenor, og PSWinCom viser nå for alvor at vi kan mer enn bare SMS. Jeg håper å kunne si noe mer om prosjektet om ikke lenge, men inntil videre kan du jo lese en av omtalene.

Og vi blir stadig flere og flere. PSWinCom har utvidet staben med en rekke ansettelser i år, og fortsatt er det ingen som noen gang har sluttet. Over sommeren økte vi bl.a. utviklingsavdelingen med 50%, og Kjersti og Ruben har allerede bidratt på en solid måte i teamet. For bare noen dager siden fikk vi også vite at vi har gjort to viktige ansettelser på salg i Oslo. Og nå lyser vi jammen meg ut en supportkonsulent-stilling i Bergen også. Oppkjøpet av SysMan har gitt oss 1300 nye kunder, så det er kanskje ikke så rart at vi styrker supporten vår.

Så er du teknisk orientert, interessert i mobil, og i tillegg evner å kommunisere med kunder? Da kan det hende vi har en plass til deg i gjengen vår. Eller kanskje du kjenner noen andre som kunne passe? Gi oss en lyd da vel!

Resten av året og tiden frem til sommeren blir jeg forresten ganske opptatt med et ledertreningsprogram vi er med på på jobben. Jeg sa noe om at jeg hadde "startet på en spennende reise" for noen uker siden på Facebook og Twitter, og da var det dette jeg siktet til. Og jeg ser ikke bort fra at dette også vil generere endel innhold her på bloggen etterhvert. Jeg trodde jo jeg visste hva det ville si å være en smidig teamleder, men jeg innser nå at jeg har hatt noen store hull – hull som jeg nå får hjelp til å fylle, og som vil kunne ta oss til nye høyder.

Jepp, jeg liker jobben min ;)


comments powered by Disqus