Fussball Manager blir Åpen Kildekode


onsdag 8. juli 2009 Diverse prosjekter Spill

På grunn av flere etterspørsler har jeg gjort Fussball Manager programmet jeg lagde for et par år siden tilgjengelig som et open source prosjekt på google code. Adressen er code.google.com/p/foosballmanager. Så hvis du trenger et program til å holde oversikt over hvem som er kontorets beste foosballspiller så vet du nå hvor du skal finne akkurat det. Programmet kan egne seg godt også for andre spill, sålenge du kun skal tracke seier og tap, og ikke er interessert i hvor stor hver seier er.

Samtidig migrerte jeg løsningen til Visual Studio 2008 / asp.net 3.5, og endret den fra å være en Web Site til å bli en Web Application. Er du interessert i å hjelpe meg å vedlikeholde og utvide programmet så er du velkommen til å delta.

Tidligere poster om Fussball Manager: Fussball Manager lanseres | Fussball Manager får statistikk | Fussball Manager versjon 2.


comments powered by Disqus