Fußball Manager versjon 2.0


lørdag 31. mai 2008 Diverse prosjekter Jobb Webutvikling Spill

Fußball Manager, en web app jeg har laget for å holde oversikt over spilte fussball (eller foosball) kamper, har nå vært "i produksjon" i Contiki R&D i ca 10 måneder. Vi bestemte oss for å avslutte 2007/2008 sesongen i dag, og Øystein ble den verdige vinneren. På mandag sletter vi all historikk og starter med blanke ark.

I den forbindelse ville jeg forbedre verktøyet litt, så i kveld har jeg utviklet Fußball Manager versjon 2.0. Utvidelsen er en liga-modul. Man kan legge til registrerte spillere i en liga, bestemme hvor mange kamper den skal bestå av - og så genererer manageren alle kampene.

fuss_league1.jpg

Når man så spiller og registrerer kamper så kan man velge (om man har blitt enige om det på forhånd) å også registrere den som en gjeldende liga-kamp. På bildet under kan du se hvordan liga-oversikten ser ut.

fuss_league2.jpg

Så i tillegg til å konkurere om den beste ratingen som tidligere kan man altså nå også konkurrere om en liga-plassering. Jeg håper dette blir godt mottatt på mandag.

Les tidligere artikler om Fußball Manager her og her.


comments powered by Disqus