Vinner av fantasy premier league for andre året på rad


søndag 28. juni 2009 Jobb Off topic

Advarsel: Selvskryt følger..

Som jeg gjorde i fjor vant jeg også i år den private Fantasy Premiere League konkurransen mellom mine kollegaer.

Contiki Winners 08/09

Nytt av året var at alle managere i Fantasy Premiere League automatisk ble med i sin egen serie, kalt Head to Head. Og jammen vant jeg ikke den også. Man skulle nesten tro jeg hadde peiling på engelsk fotball.

Head to Head 08/09

Som du kan se i den første tabellen var vi bare fire kolleger/venner som spilte 08/09-sesongen. Når den nye sesongen starter i høst håper jeg vi kan bli noen flere, så hvis du er interessert så må du skrike ut. Lurer du på hva det hele dreier seg om så finner du Fantasy Premiere League her.


comments powered by Disqus