Ny Fantasy Premier League sesong


fredag 15. august 2008 Jobb Off topic

På jobben henger det en diplom hvor det står:

All hail
Torbjørn
as the winner of the unofficial 2008 CMA Contiki
competition for
UEFA EURO2008 Austria-Switzerland
With 13 points out of a possible 20 points,
ahead of 11 competitors,
he won by guessing Spain as the winner.

Jeg har nå fått på meg et rykte som sier at jeg vinner alt jeg deltar på. Dette er selvsagt ikke helt riktig, men jeg er Bergensmester i Foosball, og i vår vant jeg en privat liga i Fantasy Premier League.

fpl_0708.jpg

start11er.jpgI helgen starter en ny sesong premier league, og da må jeg selvsagt forsvare posisjonen. Nå er start-11'eren klar, og her følger en liten gjennomgang / avsløring.

Jeg stiller til første runde med seks spillere fra forrige sesongs all-star lag. Trioen i forsvar bør ikke være noen overraskelse - det er de samme jeg hadde stor suksess med forrige sesong - Ferdinand, Laursen og Lescott. James fra Portsmouth, ligaens beste keeper, vokter buret.

På midtbanen føler jeg at jeg har gamblet litt, og det er jo spennende, siden det er den viktigste lagdelen. Barry og "Young A" fra Aston Villa bør gi gjevnt med poeng. I tillegg har jeg som i slutten av forrige sesong valgt å satse på Ballack - jeg håper han holder formen.

Og ingen Ronaldo :|

I angrep har jeg først og fremst satset på Arsenal's Adebayor, som trolig også ender opp som kapteinen på laget denne runden. I tillegg har jeg Berbatov på laget.

Og så til slutt har vi jokerne - de som skal utgjøre den store forskjellen. Jeg har nemlig inkludert hele fire spillere fra de opprykkende lagene; de er uprøvde i serien, og har derfor lav pris, men det betyr ikke automatisk at de ikke vil kunne sanke godt med poeng.

Jeg starter allerede til helgen med to spillere fra Stoke City på banen: Liam Lawrence på midtbanen er bare valgt av 2,8% av fantasy-managerene, og Richard Cresswell i front er bare på 0,5% av lagene. Stoke spiller mot Bolton, og jeg satser på de ønsker å vise seg godt frem allerede i ligaens første runde.

Og på benken har jeg to forsvarsspillere fra West Bromwich Albion, nemlig Paul Robinson og Abdoulaye Meite. WBA skal opp mot Arsenal, så de skal nok få slippe å stille for meg i første runde.

Jeg ønsker alle managere lykke til, og måtte den beste vinne! ;)


comments powered by Disqus