Blogstatus januar 07


torsdag 1. februar 2007 kjempekjekt.com

jan07.jpg

Besøkstallet på min personlige blogg (den du leser nå altså) har forsatt å stige i januar. Postene om fri vilje (her og her) er de som har fått mest treff.

(For ordens skyld, tallene er unike besøkende innenfor en måned.) 

Jeg var nok litt mer aktiv på denne personlige bloggen enn jeg bruker å være, men det har SF bloggen lidd litt under - det ble ikke så mange poster der. Antallet besøk har steget i forhold til november i fjord, men toppen fra desember (som er litt kunstig høy fordi jeg fikk endel treff fra Scalzis blogg, trolig mest engelsktalende gjester) ble ikke nodd.

De mest populære artiklene var (merkelig nok) min anmeldelse av Mockeymen fra oktober og artikkelen om hva som er poenget med science fiction fra august.


comments powered by Disqus