Blogstatus etter tre måneder


onsdag 1. november 2006 kjempekjekt.com

Nå har bloggene mine vært i live i sånn ca. tre måneder, så jeg vil gjøre opp en rask status...

blog.kjempekjekt.com - bloggen du leser nå

Unike besøk august: 217
Unike besøk september: 294
Unike besøk oktober: 333

Jeg er veldig førnøyd med dette nivået her. Bloggen inneholder jo mest personlige ting, så jeg hadde ikke forventet noen særlig vekst i antall besøkende her faktisk, men det er tydeligvis noen som er interessert i hva jeg skriver likevel.

De mest besøkte artiklene i oktober var den om NNUG møtet i Bergen og den om at min kompis Jon Arild fyldte 30 år. Den mest populære kategorien var uten tvil programmering (ikke at jeg synes det er så mye spennende der foreløpig), mens gøye ting kom på en annenplass. Og "har du tukla med det" er fortsatt den søkefrasen som gir meg flest besøk fra søkemotorer :D

sf.kjempekjekt.com - SciFi bloggen

Unike besøk august: 170
Unike besøk september: 207
Unike besøk oktober: 209

Jeg er litt mindre fornøyd med besøket på SF bloggen - hadde regnet med større økning her siden jeg forsøker å nå et større publikum. Problemet er vel at jeg ikke poster artikler ofte nok - eller ikke regelmessig nok kanskje. Kanskje jeg skal forsøke å bli litt flinkere til å poste ofte denne måneden - og se om det hjelper.

Den mest besøkte artikkelen sist måned var Mystiske Krefter Drar i NASA Sonde i Det Ytre Rom. Kanskje jeg burde satse på flere, vitenskapelige artikler? Ellers var det flere andre artikler som var populære, f.eks. anmeldelsen av Towing Jehovah, anmeldelsen av Calculating God og artiklene om Peter Watts [1] og [2].


comments powered by Disqus