Vellykket NNUG møte


torsdag 19. oktober 2006 NNUG

Det var et bra NNUG møte i går. Bård Strøm hadde et innlegg om Agile utvikling som førte til mye diskusjoner i pizza-pausen. Jon Arild holdt et foredrag om memory leaks i .NET - og her er det litt vanskelig for meg å bedømme, for jeg var endel involvert i arbeidet med dette i forkant - men jeg tror det ble godt mottatt, selv om dette var et tema "publikum" ikke hadde gjort seg så mange tanker om selv.

Jeg gjorde ingen telling, men tror vi var et sted mellom 15 og 20 stykker. Og det virket som om de som kom var motivert til å skape litt liv og bevegelse i NNUG fremover. Vi diskuterte også litt hvilken form folk ønsker at NNUG i Bergen skal ha.

Ekstra kjekt var det å treffe Kevin `K-Man´ Cruickshanks igjen (håper jeg skrev det riktig.., vanskeligere enn Schwarzenegger jo), en kompis fra studietiden. Han bor nå i Fyllingsdalen et sted, jobber hos Machina og har nettopp blitt pappa til en liten jente - var det Emma hun het?!

Jobber du med eller er du interessert i .NET teknologi så er også DU velkommen til å bli med i denne brukergruppen. Det du bør gjøre da er å registrere deg på NNUG. Da vil du få en mail i inboxen neste gang vi skal ha et møte i Bergen...


comments powered by Disqus