MSDN Live


tirsdag 26. september 2006 MSDN Live

MSDN Live I dag var Cirkus Microsoft i Byen - MSDN Live kalles det når Microsoft's predikanter tar turen rundt for å spre det glade budskap til .NET utviklerne i det ganske land..

.. og etter den dårlige opplevelsen på Sharepoint-konferansen i forrige uke var dette en veldig bra opptur. Mye spennende og matnyttig innhold, og veldig inspirerende og dyktige foredragsholdere!

Tema for dagen var .NET versjon 3.0 (tidligere kaldt WinFX) - eller mer presist Cardspaces, Windows Workflow og Windows Communication Foundation (Windows Presentation Foundation ble det ikke forelest om). Spesielt de to siste områdene er veldig spennende, og kommer til å bli ultra-sentrale for oss utviklere i årene fremmover.

msdn_live.jpgDet virker som om Microsoft har gjort et meget godt stykke arbeid med denne nye versjonen av rammeverket, som egentlig bare er noen nye tilleggsmoduler til versjon 2.0, så denne oppgraderingen behøver man ikke være redd for :)

Vil du vite mer om .NET 3.0 så kan jeg anbefale http://netfx3.com.

Så, jeg foreslår at alle kjente i Oslo - og forsåvidt også alle ukjente i Trondheim - tar og melder seg på og deltar på MSDN Live (henholdsvis 9. oktober og 28. september). Det kommer dere nok ikke til å angre.


comments powered by Disqus