The Return of Programmeringsbloggen


søndag 25. februar 2018 kjempekjekt.com

Programmeringsbloggen er tilbake!! I fjor sommer lot jeg abonnementene mine utløpe, de på webhosting hos SiteGround og på domenet kjempekjekt.com. Etter et par år med mindre aktivitet på bloggen var jeg klar for å slippe taket og la alt fare med vinden. Det er egentlig en spennende øvelse - å gi slipp på noe som har betydd så mye.

Men jeg hadde en baktanke. Det var alltid meningen jeg skulle få bloggen på luften igjen. Og nå har dagen kommet, og bloggen min er tilbake på det mere passende domenet programmeringsbloggen.no.

Til hosting av bloggen bruker jeg nå Linode. De gir meg rett og slett en VM for en billig penge, og jeg har full kontroll selv på hva jeg gjør med den - i sterk kontrast til hvordan det var hos SiteGround. Foreløpig er jeg strålende fornøyd, og så får vi bare håpe servermiljøet er tilstrekkelig stabilt.

Tusen takk til alle som la merke til at bloggen var borte, og som spurte om alt stod bra til med meg :) Det var kjekt å registrere at programmeringsbloggen var en ressurs dere savnet og trengte.

Å bytte domene på en etablert blogg er ikke helt trivielt, og det kan tenkes at enkelte ting ikke fungerer som de skal. Kommentar-modulen fungerer for eksempel ikke ut av boksen, og jeg får se hva jeg gjør med det. Gi meg gjerne en lyd på twitter om du oppdager noe jeg må fikse eller har noen andre tips til forbedringer. Og så blir det spennende å se hvor raskt jeg kan få opp Google ranking'en tilsvarende det kjempekjekt.com hadde. Hjelp gjerne til med det også.

Om du ikke har vært en fast leser av bloggen min tidligere håper jeg nå du blir en liten stund og utforsker hva du kan finne her. Blant 700+ poster fra 11 år med programmering og blogging håper jeg du kan finne noe av interesse. Og så er i alle fall planen å fylle på med mer når inspirasjonen treffer meg.


comments powered by Disqus