Er du en dyktig drifter?


fredag 17. februar 2017 Jobb

LINK Mobility Norge 2017

Liker du å ha det gøy på jobb? Liker du å jobbe med meget dyktige men også lite formelle kollegaer? Har du god kontroll på server- og applikasjonsdrift? Bor du i Bergensregionen?

Svarer du ja på disse spørsmålene skulle vi gjerne slått av en prat!

På teamet mitt i LINK Mobility ser vi oss nå nemlig om etter en person som vil være med å drifte løsningene vi er ansvarlige for. Vi er et team på seks personer i Bergen og fire personer i Oslo, og vi utvikler og drifter det som i all bekjedenhet er noen av de beste og viktigste løsningene for SMS-kommunikasjon i Norge. Kan det tenkes at det er akkurat deg vi ser etter?

Har du noe utviklererfaring er det også et kjempepluss, men vi innser det kan være vanskelig å finne folk med én fot i hver leir, så vi vil nok være ganske åpne i forhold til hvilken bakgrunn du har.

Ta en titt på stillingannonsen og vurder om dette er noe for deg. Sleng gjerne inn kommentarer om du lurer på noe, eller spør meg på twitter. Vi har veldig lyst til å bli kjent med deg for å finne ut om LINK Mobility kan være den riktige arbeidsplassen for akkurat deg. Skal vi finne det ut sammen?


comments powered by Disqus