Hva venter meg i 2015?


lørdag 3. januar 2015 Jobb

Det er fem og et halvt år siden jeg begynte å jobbe i PSWinCom. Hadde du spurt meg den gang om jeg kom til å bli i jobben i så mange år, så hadde jeg nok ikke vurdert det som særlig sansynlig. Men PSWin har vært et herlig sted å være, og jeg har utviklet meg mye disse årene.

Nå er derimot en epoke over! I november signerte eierne våre en avtalen med LINK Mobility om å selge selskapet. PSWinCom har hatt 10 flotte år, men i 2015 vil selskapet smeltes sammen med LINK. Resultatet blir Norges desidert største og sterkeste aktør innen mobil meldingskommunikasjon.

(Se også Får 36 millioner for livsverket.)

Så hva betyr dette for meg? Sammen med alle de andre ansatte blir jeg selvsagt med inn i det nye selskapet. Vi får flere kollegaer, flere produkter og teknologier, flere kunder.

Til å begynne med vil sikkert mye være som det har vært. Litt etter litt vil det som har vært unikt i PSWinCom og det som har vært unikt i LINK danne en ny kultur. Hvordan den blir er det ingen som vet enda, men jeg synes endring er spennende, og ønsker den velkommen.

Personlig mister jeg CTO-tittelen min nå, og går tilbake til en renere utviklerrolle - noe jeg på det sterkeste ønsker velkommen (ref: Kronisk stress for utviklere). Hva mer jeg kan si om prosessen vet jeg egentlig ikke; jeg må forholde meg til at selskapet er på børs nå, og da er det strenge regler for hva man kan og ikke kan si.

I disse nyttårstiden bruker jeg å ha en lang liste med forsetter og planer for hvordan jeg skal starte året. I år blir det litt anderledes, fordi det er veldig vanskelig å se hvordan hverdagen kommer til å bli etter oppkjøpet. Så i stedet velger jeg å møte 2015 med en optimistisk åpenhet - klar for å ta i mot hva enn året måtte bringe av nye utfordringer og muligheter.

Til alle som leser dette: Jeg ønsker dere et riktig Godt Nyttår - måtte det bli fullt av rike opplevelser, lærerike erfaringer, og gode venner!

Og takk for det gamle!


comments powered by Disqus