NDC London her kommer jeg!


lørdag 29. november 2014 NDC

Jeg har begynt å pakke, for snart reiser jeg for å være en hel uke på konferanse. Det er andre året NDC avholdes i London, og dette kommer til å bli bra!

Sammen med Liam Westley, Bryan Hunter og gjengen fra Programutvikling har jeg fått være med å sette sammen et program bestående av et hav av spennende forelesere.

Først blir det to dager med workshops. Jeg har valgt å delta på Sam Newman sitt opplegg. Det blir en hel dag hvor temaet er microservices, etterfulgt av en dag om continuous delivery. Jeg forventer å få mange gode og nyttige tips som vil være relevante i jobben.

Onsdag, torsdag og fredag følger det malen som vi er vandt til fra NDC i Oslo: 7 parallelle tracks med timeslange foredrag om arkitektur, web, mobil, utviklingsrelaterte softskills, .NET og mye mer. Det blir også et eget track hvor temaet er funksjonell programmering - i F# og Erlang, med en dash Elixir, Elm og Haskell.

På onsdagen blir det også en stor konferansemiddag, og på torsdag er den store festen.

Denne gangen har jeg familien med meg på tur, og mens jeg sitter og lærer spennende ting om teknologi kommer min kone og jentungen til å få oppleve førjuls-London. Det gleder de seg veldig til!

Hvis du leser dette og skal på konferansen så er det forresten flott om du sier hei og tar kontakt. Det er alltid hyggelig å slå av en prat med likesinnede.


comments powered by Disqus