Lisp og Scheme-samling i Bergen


søndag 30. mars 2014 Lisp Scheme Community

Er du nysgjerrig på Lisp? 30. april til 4. mai samles lispere og schemere i Bergen, og du kan bli med!!

Det var Peder og Kristian fra Adellica som fortalte meg at de er med i en entusiastisk Chicken Scheme-gjeng som pleier å treffes et par ganger i året. Vanligvis samles de i Tyskland, men i år ville de vise frem Bergen. Det blir fem veldig uformelle dager med foredrag, mye koding og sikkert en god del sosialisering.


Peder og Kristian

Det foreligger ikke noen vanlig agenda. Påmelding er heller ikke nødvendig; alle er velkomne og samlingen er helt gratis. Her er det bare å ta med seg en laptop og møte opp. Har du noe spennende på hjertet kan du til og med få lov til å holde ditt eget lille spontanforedrag.

Det er planlagt diverse aktiviteter for Lisp- og Scheme-nybegynnere. Felix Winkelmann, mannen bak Chicken Scheme, holder foredrag, og resten av gjengen vil hjelpe deg i gang. Kristian forteller:

Vi har ikke noe annet på programmet enn talks fra Felix Winkelmann og oss selv. Dette blir på fredagen for nybegynnere. Men nybegynnere er selvsagt velkomne de andre dagene også!

Vi kommer sikkert også til å ta en dag der vi viser Tyskerne litt av byen. Folk må gjerne bli med på det også! På kveldene spiser vi ute og tar oss noen pils på byen.

Jeg har tenkt å forsøke å sette av litt tid til å delta selv. Det kan nok være svært lærerikt å tilbringe tid sammen med utviklere som faktisk bruker lisp i jobben sin - så heldig er nemlig ikke jeg.

Detaljene

Samlingen foregår i hovedsak på rom 2142 (lille auditorium) på Høyteknologisenteret - Thormøhlensgt 55. Informasjon om eventet finner du på Chicken Spring Norway 2014 (ikke så mye mer info der nå enn det jeg har sagt her, men det kommer kanskje mer etterhvert). Og lurer du på noe kan du alltids kontakte Adellica.

"the greatest single programming language ever designed"Alan Kay, on Lisp


comments powered by Disqus