Julekalenderen gikk på en smell


mandag 23. desember 2013 Julekalender WTF

Oisann, julekalenderen gikk på en smell i dag – av en eller annen grunn ble ikke korrekt svar godtatt. Det tok heldigvis ikke mange minuttene før folk begynte å gjøre meg oppmerksom på problemet via twitter. Og heldigvis har jeg full logg over alle svar som er forsøkt.

Dermed har jeg i ettertid gått inn og lagt inn korrekt svar og riktig poeng for alle som har svart. Her er topp 10:

luke23

Med raskeste svar på denne luken (klokken 09:02:47) tar Eivind sammenlagtledelsen, 43 poeng forran Stian (svarte riktig 09:06:21). Magnar var 11. raskeste i dag (09:14:05), og fikk dermed bare 20 poeng. Han rykker dermed ned til tredjeplass sammenlagt.

Oppdatering følger når jeg vet hva som var problemet med oppgaven...


comments powered by Disqus