Kalenderluke 7: Hvem er dette?


søndag 8. desember 2013 Julekalender

Det ante meg at dagens luke ville være vanskelig for mange, men det var også endel som tok den ganske raskt. For Einar Høst var 15 sekunder nok.

luke7_einar

Klokken 09:07:45 hadde 10 stykker korrekt svar, og klokken 09:22:39 hadde 20 spillere fått poeng. Noen få minutter på 12 hadde 35 stykker svart riktig, og det var bare ett poeng igjen til alle som svarte senere enn det.

luke7_karianne

Riktig svar var Joe Armstrong, hovedutvikleren bak programmeringsspråket Erlang. Mange trodde derimot at det var Robert C. Martin. Blant de andre navnene som ble forsøkt finner vi Martin Fowler, John Hughes, Guy Steele, Donald Knuth, Dan Ingalls, Brendan Eich, Bjarne Stroustrup og Douglas Crockford. Og én utvikler trodde faktisk at personen på bildet var meg! :-)

Oppdatert topp-10 sammenlagt etter 7 luker:

luke7_stillingen

De som har rykket opp til topp ti siden luke 6: Morten Brudvik, Bengt Berge og Olav Hermansen.

De som har rykket ned fra topp to siden luke 6: Stian Dalene Gjedrem, William Killerud og Dag Stuan.


comments powered by Disqus