Det blir kalender i 2013 også..


søndag 3. november 2013 Julekalender

De tre siste årene har du i desember kunnet åpne adventsluker her på bloggen. I 2010 inneholdt lukene historiske personer fra datamaskinens utvikling, i 2011 kunne du lære om 24 ulike programmeringsspråk, og i 2012 fikk jeg 24 dyktige utviklere til å hjelpe meg med å produsere spennende innhold.

Og kalender blir det i år også! Jeg er ikke helt klar til å fortelle alt enda, men jeg har laget en wallpaper for årets kalender som jeg håper fungerer som en spennende teaser.

xmas2013wallpaper_screenshot

Last ned wallpaper i 2560x1600 piksler her, og sett den som bakgrunn på maskinen din! Jeg håper formatet passer sånn greit for de fleste.

Som du kanskje forstår blir årets kalender noe helt nytt. Det gjenstår en god del arbeid før den er ferdig, og jeg krysser fingrene for at jeg får det til i tide. Og så håper jeg at flest mulig er interesserte i å delta når desember kommer.

For å holde deg oppdatert om hvordan det går, og for å få noen viktige påminnelser når det braker løs, så har jeg satt opp en SMS-tjeneste du kan melde deg på. Send bare kodeord MARO JUL til nummer 26112, og du er med. Tjenesten er levert av PSWinCom, den er gratis for deg, og du kan når som helst melde deg av ved å sende MARO JUL STOPP.

Mer info om utviklernes julekalender 2013 følger i de kommende ukene.


comments powered by Disqus