PSWinCom Hackaton 2013


onsdag 14. august 2013 Jobb PSWinCom Hackaton

pillshover TTTTP

I dag har vi utviklerne i PSWinCom en 12 timer hackaton hvor vi skal løse en predefinert oppgave i felleskap. Et komplett greenfield-produkt skal leveres, og åtte utviklere pluss en product owner må koordinere oppgaven seg i mellom.

Selv spiller jeg kunden: Paul Pilkington fra PillShover Ltd. Produktet som jeg skal ha innen klokken 21:00 i kveld er webtjenesten Time To Take The Pill.com.

hackaton_1

Vi er ikke lang unna å ha brukt halve tiden nå, og jeg tror folk begynner å bli småbekymret over manglende følelse av å ha oppnådd noe. Åtte utviklere er i overkant i forhold til hva som er praktisk, og teamet består egentlig av to ulike team som ikke har jobbet sammen tidligere.

Men jeg har stor tro på teamet – det er dyktige folk med et stort spekter av egenskaper. Nå roterte de akkurat medlemmer i alle parene, og kunnskapen og forståelsen om hva som lages sprer seg. Jeg merker også at kommunikasjonen flyter bedre nå enn tidligere i dag, og det vil nok ikke gå lang tid før de har noe konkret å vise til.

Se også: PSWinCom Hackaton 2011


comments powered by Disqus