Sertifisert PrestasjonsCoach


lørdag 1. juni 2013 Jobb Coaching

Endelig, det etterlengtede beviset!

WP_000389

Under utrekkelsen ble det presistert noe sånt som at dette ikke er et bevis på en ferdig utdannelse, men et bevis på at jeg nå begynner på min reise hvor jeg stadig skal lære mer og bli en bedre og bedre coach og leder. Vi har kommet langt, men det hjelper ingen ting om vi nå ikke fortsetter å praktisere.

Kan jeg få coache deg?

I den forbindelse er jeg veldig interessert i å komme i kontakt med team som ønsker å prestere bedre. Sitter du i et styre eller er med i et team - enten der du jobber eller på fritiden – som har potensiale til å kommunisere bedre? Skulle du ønske at dere lyttet mer til hverandre? Skulle du ønske at møtene deres var mere effektive? Føler du at det er vanskelig å få noe gjort i det hele tatt?

Gi en lyd da vel, så kan jeg kanskje ta en tur innom og se om jeg kan hjelpe dere. Det er selvsagt en stor fordel om dere holder til i Bergensområdet, men jeg utelukker ikke at jeg kan ta en tur til en annen by for å hjelpe et spennende team. For jeg tror at både dere og meg selv vil kunne få mye utbytte av det!


comments powered by Disqus