Det blir jul i år også


mandag 12. november 2012 Julekalender kjempekjekt.com

I 2010 blogget jeg om 24 personer som har hatt stor betydning for utviklingen av datamaskinen og for programmeringsfaget. I 2011 demonstrerte jeg 24 ulike programmeringsspråk. Men hva skjer i 2012?

Programmerernes Julekalender 2012

Denne gangen har jeg fått med meg 24 spennende personer som skal bidra med én blogpost hver. Jeg har rett og slett outsourcet hele adventskalenderen.

De utvalgte er nå i full gang med å skrive. Det vil bli flere bloggere du kjenner fra før - noen er kjente ansikter i det norske utviklermiljøet, og noen er kjent fra kommentarfeltet her på bloggen - mens andre igjen er ukjente for de aller fleste. Det kommer også til å bli en god blanding av tema og format på de ulike lukene – bloggerne har fritt fått velge dette selv, og skriver om noe som opptar dem.

Jeg håper det blir like mye liv og røre rundt julekalenderen i år som i fjor. Programmeringsbloggen har vært et rolig sted i det siste, men nå skal det ta av. Det faglige innholdet blir bedre enn noen gang, og alle som er interessert i programmering bør kunne finne noe å lære og bli inspirert av i løpet av desember.

Gled dere!


comments powered by Disqus