Jeg foreleser på digitalkonferansen 2012


mandag 25. juni 2012 Jobb Digitalkonferansen

Digitalkonferansen_logo2012Digitalkonferansen arrangeres 19. september 2012 i Kristiansand, og er et sammarbeid mellom IKT-næringsklyngen Digin, Den Norske Dataforeningen Sørlandet, Univeristetet i Agder, og de lokale kompetansemiljøene NNUG, JavaBin og Girl Geek.

Og i år har jeg, som ansatt i en av Sørlandets sentrale IKT-bedrifter, blitt spurt om å bidra til den tekniske delen av programmet. Jeg vil holde et lite foredrag jeg har kalt "Softwareutvikleren anno 2012":

Dagens utviklere må ta inn over seg en aldri så liten revolusjon: Vi må utvikle løsninger for et utall ulike enheter som smarttelefoner og nettbrett. Vi har tilgang til et hav av tjenester og integrasjonsmuligheter i skyen. Det kreves at løsningene våre fungerer over alt, de må alltid være tilgjengelige, og fungere godt selv på enheter med lite strøm og ustabil internettoppkobling.

 

Hva må utviklere gjøre for å mestre denne situasjonen – i dag og i årene som kommer?

Dette blir en litt annen type foredrag enn hva jeg har holdt tidligere, så jeg er litt spent, men satser på at det blir bra. Holder du til på sørlandet håper jeg du tar turen innom og hører på.


comments powered by Disqus