NDC: Åpningsdagen


torsdag 7. juni 2012 NDC

Første dag av NDC 2012 har vært helt strålende. Det hele startet med en inspirerende keynote fra Aral Balkan, hvor han oppfordrer utviklere å gi sine brukere superkrefter gjennom produktene vi lager. Du kan allerede se den online på Vimeo.

I løpet av dagen har jeg hørt på Dan North, Fred George, og den levende legenden Trygve Reenskaug. Guillermo Rauch fortalte meg historien til JavaScript på serveren (som startet for 16 år siden), "Peli" fra Microsoft Research viste hva Fakes kan brukes til, og Igor Tkachev holdt en imponerende presentasjon av funksjonell programmering i Nemerle.

Notater fra de ulike foredragene kommer på bloggen etterhvert.

Og så samlet vi sammen alle foreleserne og dro dem med ut på Oslofjorden i en partybåt...

NDC_BOAT_BAND

Over ser du turens båt-band: Vagif Abilov på et funky keyboard, Carl Franklin i storform på gitar og vokal, og Svein Arne Ackenhausen på trommer. Knallbra!

Her er en link til en liten stemningsvideo – siste låten i det vi legger til kai, hvor Dan North har tatt over trommesettet.

Nå gjelder det å få seg litt søvn, sånn at jeg er klar for morgendagen. Da satser jeg på å få med meg forelesningene til blant andre Philip Laureano og Adam Dymitruk, paneldebatten til .NET Rocks, og selvfølgelig den store festen på kvelden. Jeg kommer til å være såååå sliiiiten etter dette her :p


comments powered by Disqus