Tanker om NDC 2012


onsdag 22. februar 2012 NDC

Jeg må bare blogge litt om noe som opptar meg ganske mye for tiden. I år har jeg nemlig vært så heldig å få være med å arrangere den kommende Norwegian Developers Conference. Jeg sitter i programkomiteen, og er med og finner ut hvilke foredragsholdere du kan få med deg i sommer.

ndc2012_earlybird

For dem som ikke vet hva NDC er

NDC er Nord-Europas største konferanse om .NET og smidig utvikling. I tre dager fylte NDC 2011 Oslo Spektrum med over 1500 deltagere. De kunne høre over 130 forelesninger fra internasjonalt anerkjente utviklere og forelesere som Scott Guthrie, Robert C. Martin, Corey Haines, Douglas Crockford, Scott Bellware, Udi Dahan, Billy Hollis, Michael Feathers og Jon Skeet. Carl og Richard fra DotNetRocks var der også, og mange flere – inkludert noen norske utviklere.

Det blir det samme opplegget i år, men med mange nye forelesere og temaer. I tillegg blir det en hel rekke heldags workshops de to dagene før selve konferansen starter.

ndc2012_cloud

I høst og vinter har vi i komiteen jobbet med å finne spennende forelesere til årets program. De fleste av disse er allerede annonsert. Og nå nærmer det seg at vi skal velge ut og fastsette agendaen for NDC 2012. Det har kommet inn rundt 300 forslag til sesjoner fra nesten 100 personer, som nå sitter og venter og håper på at de blir valgt ut.

Når agendaen er klar har jeg etterhvert tenkt å blogge litt om noen av de spennende temaene og personene du vil få møte i løpet av dagene i Oslo. Jeg gleder meg skikkelig, og tror og håper årets konferanse vil bli nok en suksess. Det er skikkelig gøy å samle sammen og mingle med norges utvikler-elite, og det gir mye bra påfyll og inspirasjon man kan leve på lenge.

Hadde forresten vært kjekt å vite om noen av mine faste lesere har tenkt seg på konferansen i år. Kan du ikke slenge inn en kommentar og fortelle om du planlegger å bli med?!

Les også Høydepunkter fra NDC 2011.

PS: Om du vil være en Early Bird og spare to tusenlapper på konferansebiletten så må du huske å bestille innen 1. mars. Så det er på tide å fortelle sjefen (hvem det nå måtte være) at du bare få dra på NDC i år!


comments powered by Disqus