Vil du jobbe med meg?


fredag 17. februar 2012 PSWinCom

Vi utviklerne i PSWinCom har mye spennende å jobbe med – faktisk så mye at vi nå trenger å utvide avdelingen vår. Er du en drivende dyktig utvikler? Eller har du lyst til å bli det gjennom å jobbe med dedikerte folk og spennende oppgaver? Da har vi i så fall en mulighet for deg i Bergen!

Vi lyser nå ut flere utviklerstillinger: En med fokus på mobilt internett og interaksjonsdesign, en hvor vi søker erfaring med mobile apps (iPhone, Android), og en til to generelle systemutviklere. Selve stillingsannonsen finner du her. I tillegg har vi laget en liten presentasjon ment for mobilen din, hvor du får møte et par av dem du vil komme til å jobbe med (scan QR-tag'en i annonsen!).

JobbHosPSWinCom

Vi jobber som sagt med mye forskjellig, men mobil er fellesnevneren. Vi lager diverse kommunikasjonsløsninger basert på SMS og MMS, med tilhørende webløsninger, og har lang erfaring i telekombransjen. Vi lager event-baserte systemer med høye krav til ytelse, og har mange integrasjoner mot eksterne systemer som vi drifter selv.

Utviklerne i PSWinCom er av den smidige sorten. Vi liker testdrevet utvikling, og parprogrammerer når vi føler for det. Vi lager først og fremst løsninger basert på .NET, C# og Microsoft-stacken, men er ikke redde for å inkludere andre teknologier når det gir en fordel. Som utvikler hos oss vil du komme borti ting som for eksempel MongoDB, CoffeeScript og Ruby, og bare fremtiden kan si hva du vil "måtte" gjøre etter det.

Jeg synes i alle fall det er helt fantastisk å jobbe her, og jeg vil gjerne være med å forsøke å finne ut om det kan være det rette stedet å jobbe for deg også. Så sleng inn en kortfattet søknad med CV til post@pswin.com da vel?!

Søknadsfristen er 6. mars.


comments powered by Disqus