KickOff 2012


mandag 9. januar 2012 Jobb PSWinCom

Nå er jeg hyper-motivert og ultra-inspirert etter en fantastisk KickOff med PSWinCom-gjengen. Vi har vært på besøk og bodd i den flotte hytta til Liv Grete og Raphael.

logo-skjelbreid-poiree

Vi har diskutert strategi, og badet i både snø og boblebad. Vi har snakket salg, og skutt på blink med Liv Grete og Rafael. Vi har utfordret oss selv i millitær hinderløype, og sust avgårde på wirebaner høyt opp i lufta. Vi har nytt usedvanlig god mat, og bygget enda tettere bånd gjennom sosialt samvær.

Personlig er jeg veldig stolt over å ha mottatt firmaets hederspris og generelt veldig mye skyt og god-ord fra mine medarbeidere i løpet av dagene i Hålandsdalen. Vi er virkelig en unik gjeng – det er det ingen tvil om – og jeg er sååå glad og stolt for å få være en del av den!

hederspris

Dette blir et legendarisk år, folkens. Tusen takk, alle sammen, for at dere hver og en gjør PSWinCom til et fantastisk sted å være!


comments powered by Disqus