For 12 år siden...


tirsdag 18. oktober 2011 Diverse prosjekter

Wayback Machine (www.archive.org) er en fantatisk website. Der finner du rett og slett et historisk arkiv av internett, slik det så ut i går, forrige uke, i fjor, eller for ti år siden. I dag har jeg mimret litt, og tatt en titt på min første "internett suksess", nemlig min Learn Tetris in 21 days!

LearnTetris

Dette var en site jeg lagde mens jeg studerte på Universitetet i Bergen, og den er i alle fall 12 år gammel nå. Den hadde et fullstendig psykedelisk design, og var selvfølgelig bare laget for gøy.

Men den ble ganske populær, og jeg hadde noen svært gode plasseringer på søkemotorene som var i bruk på den tiden. Yahoo! gav meg 4. plass (mener jeg å huske) om man søkte på bare tetris, og kombinerte man ordene tetris og online så eide jeg lenge førsteplassen. Selv om selve siten har vært død i årevis finner jeg fortsatt et par referanser til den på nettet, hvor folk sier de syntes den var "pissemorsom".

Selv synes jeg i alle fall det er ganske morsomt å lese hva jeg skrev den gangen – og ikke minst svært, svært pinlig! Fra tetris-sidene kan man browse seg videre til mer personlig innhold, og der er det veldig mye rart må jeg innrømme. 1999 er heldigvis lenge siden.

Her er hvordan jeg beskrev meg selv den gangen:

I'm a 23 year old guy, I wear nail polish (I'm straight by the way), have purple hair, and can usually be found jumping up and down at parties screaming "...unt die Sunne Sheeeeeeiiiint!!!"

I'm a student of Computer Science at the University of Bergen (Norway), and do Java, Visual Basic and Delphi programing, Active X, HTML, CSS, SQL, DBMS and other fancy acronymes, I work with n-tier application development .. and so on (read my full personalia) ! I live behind a keyboard in Bergen, but I'm really from Haugesund - the town of the seaguls!

I felt it was time to get a life,

...since apparently they'r terribly useful. So now I also spend much of my time in movie theaters, in pubs, beeing absolutely blasted, dancing my socks off, wish I didn't stop going to the dojo, hanging out with my friends, reading Terry Pratchett books, bowling, wanting all kind of girls and drinking quite a lot of Coca-Cola - in a desperate attempt to find time to read for my exams.

This, I gather, is a good life...

Rettskriving har som du kanskje ser aldri vært en av mine sterkeste sider.

Så hvis du er interessert i å lære tetris, og har 21 dager å kaste bort, så må du gjerne ta en titt på siten min. Ikke skyld på meg om du får vondt i hodet av "tapeten".


comments powered by Disqus