Følgefredag: @magnars


fredag 2. september 2011 Community JavaScript Spill

magnarsDet er fredag igjen, og jeg fortsetter med å anbefale spennende folk å følge på twitter om man er norsk utvikler. Og i dag presenterer jeg Magnar Sveen, en glad framsideutvikler med Mastergrad fra NTNU, som jobber og er deleier i konsulentselskapet Kodemaker. For tiden er det først og fremst FINN som får nyte godt av Magnars kompetanse og kreativitet.

Magnar er ganske aktiv på Twitter. I tillegg har han en meget solid blogg han kaller Framsideutvikling, hvor han blogger om ting som HTML5 og JavaScript - inkludert jQuery og testdreven webutvikling. Dessuten har han startet et meget kult screencast-prosjekt om testdreven javascript, zombier og mafia på zombietdd.com. Veldig lærerikt!

zombietdd

Sjekk også ut pomodoro-verktøyet Magnar har laget på mytomatoes.com, og eventyrspillet Adventur Delux. På twitter avslørte han også for noen dager siden at han holder på å lage et nytt scriptspråk for Adventure, så det er klart at Magnar behersker litt av hvert.

Så hvis du driver med webutvikling er dette en fyr du helt sikkert kan lære mye av!


comments powered by Disqus