Følgefredag: @HavardStranden


fredag 26. august 2011 Community

For å utvikle seg og bli en bedre programmerer er det blant annet viktig å se hva andre, dyktige utviklere gjør og får til. Twitter har siden starten vært en glimrende plattform for å følge diskusjonene i utviklermiljøet, og få innput og inspirasjon fra likesinnede.

Hver fredag en stund fremover vil jeg derfor forsøke å trekke frem, anbefale og gi litt oppmerksomhet til norske twitterbrukere det er verdt å følge med på. Og først ut er Håvard Stranden!

3d41700Håvard har en Master of Computer Science-grad fra NTNU med spesialisering innen kunstig intelligens. I dag er han seniorpartner og konsulent hos Conceptos Consulting i Trondheim. På twitter beskriver han seg selv som far, ektemann, konsulent og geek.

Håvard er spesielt interessert i software design og design patterns. Han deler dessuten min interesse for programmeringsspråk, og behersker C#, Python, Java, C++, C, PHP og Javascript. Han har en blogg han kaller Circles & Crosses, hvor han skriver litt om det han holder på med.

Han holder også til på Github, hvor han har flere, spennende prosjekter. Det ferskeste og hotteste er OpenID for Node.js, men .NET-utviklere bør også ta en titt på Copyable, et biblotek for å klone .NET-objekter. Og driver du med WinForms kan Strongbind være av interesse.

Så følg etter denne mannen – han har mye interessant å fortelle!

Lenker: Håvard på Twitter, Github, LinkedIn, og her er bloggen hans.


comments powered by Disqus