Mange som prøver, men få ninjaer på NDC sålangt


torsdag 9. juni 2011 NDC PSWinCom

75617316

Første dag på NDC 2011 er vell overstått. Jeg har fått med meg en god blanding av ulike foredrag som nå må fordøyes før det braker løs igjen i morgen tidlig.

.NET Ninja quizen på standen vår har også vært flittig besøkt. Men det er ikke mange som når helt opp – såvidt jeg vet var det bare kollega Henrik som klarte alle femten spørsmålene i dag, og han fikk strengt tatt hjelp på ett av dem.

Vi hadde Uncle Bob innom også; han hadde ikke tid til å prøve spillet, men sa han skulle komme tilbake. Så hvis du leser dette og deltar på konferansen, så må du komme innom du også, smake på kaffen, og prøve deg på quiz. Kanskje blir du en av ytterst få som kan skyte av å være en .NET Ninja!


comments powered by Disqus