Bli en .NET Ninja på NDC 2011


tirsdag 7. juni 2011 NDC PSWinCom Roots

Nå er det like før det braker løs med “verdens ledende konferanse innen .NET og smidig utvikling” i Oslo Spektrum. Over 1500 geeks under ett og samme tak – dette kommer til å bli kanonbra! Jeg ser frem til tre dager tettpakket med faglig innhold, krydret med god underholdning.

Nytt av året er at jeg selv skal stå på stand. PSWinCom stiller nemlig mannsterke, og jeg håper du som skal på konferansen tar turen innom – hvor du skal få anledning til å teste deg selv på The .Net Ninja Quiz. Men vi kan selvsagt fortelle deg om SMS-integrasjoner også om det først og fremst er det du er interessert i.

Version1_level1

Btw, video-opptakene fra en annen konferansen, nemlig ROOTS 2011, har akkurat blitt publisert. Jeg har ikke rukket å sett noe selv enda, men her er det nok mye bra. Blant de som frister meg mest finner du Patterns of Effective Delivery (Dan North), How to maintain a robust development process for JavaScript (Trygve Lie), Cranking CI up to 11, Deployment pipelines (Knut Haugen), og The 7 Duties of Great Software Professionals (Jurgen Appelo).

There is no holy code (Rudolf Brunner) pirrer også interessen – en god tittel på et foredrag, selv om det er litt uklart hva det egentlig handler om. Dessuten er det også inkludert en hel rekke lyntaler.

Her er det altså mange muligheter for å både la seg inspirere og å lære noe nyttig. Faglig påfyll er viktig, og å høre og se et menneske forklare noe de brenner for er en fin måte å gjøre det på.


comments powered by Disqus