PSWinCom Ruby Gem


tirsdag 8. februar 2011 PSWinCom Ruby Video SMS

pswincomgemI går slapp jeg en aldri så liten før-valentinegave til alle Ruby-utviklere. Med pswincom gem’en kan man på få sekunder implementere enkel sending av SMS i et hvilket som helst Ruby-prosjekt.

Versjon 0.1.1 inneholder kun én metode, og lar deg sende en SMS med PSWinCom’s SMS Gateway – gitt at du har en konto. Den vil bli utvidet med mer funksjonalitet om det viser seg at det er interesse for det i utviklermiljøet.

Her er en kjapp demo akkompagnert av litt raggae:

PSWinCom Ruby Gem from Torbjørn Marø on Vimeo.

Dette er den første gem’en jeg har laget og publisert. Det viste seg å være en ganske enkel og smertefri prosess, og frister til gjentagelse. Nå håper jeg bare det er noen Ruby-utviklere som har behov for å sende SMS og som kan gi meg litt tilbakemelding.

For ordens skyld, gem’en er kraftig inspirert av Clickatell Ruby API, utviklet av Luke Redpath.

For mer info om API’ene våre kan du ta en titt på wiki.pswin.com.


comments powered by Disqus