Sommertur 2010


mandag 7. juni 2010 Jobb Off topic

BC_og_Nelsson Turens nest-mest omtalte bilde :)

Jeg er på en solid opptur etter en legendarisk PSWinCom-helg på Sørlandet. Turene våre er veldig godt organiserte, inneholder litt for enhver smak, og gjengen har et godt samhold og et alltid upåklagelig humør. Jeg kan ikke forestille meg at noen andre har så bra firmaturer som oss. Jeg har sagt det mange ganger før, men PSWinCom er en helt unik gjeng som jeg er stolt av å få være en del av.

Det er mye jeg kunne ha fortalt om. Og noen ting vi kanskje bør holde for oss selv. Jeg synes Henriks oppsummering var ganske bra:

"Denne helga har eg: Sett en løve på en halv meters avstand. Holdt en tarantell og en boa-slange. Nesten blitt tissa på av Mr. Nelson apekatter. Drukke meg fra sans og samling. Møtt mange kåte og galne folk fra Setesdalen. Hørt på Abba i en maxitaxi som gynga så masse at eg lurte på om eg var i en båt. Drukke enda meir. Spydd. Gått i Knut Hamsuns fotspor. Sett en av Ibsens tidlige arbeidsplasser. Tøffa gjennom blindleia i båten som General Franco forærte sin datter i 1940. Ete masse god mat. Drukke litt til.., og no e eg faktisk litt sliten. Men fornøgd! Aldri et kjedelig øyeblikk på tur med PSWinCom!"

Takk til Anne Grethe som styrte showet, som var flink til å passe på tiden, og sendte ut nabovarsel i forkant! Takk til Audun som ofret foten for laget sitt. Takk til Espen, den eneste som mener det ble kåret en vinner i vollyballturneringen. Og takk til Bjørn for den vakre talen "til minne om" Espen. Takk til deejay Veronika som holdt meg med røyk. Takk til BC for mye underholdning.

Takk til Gro som ble bedre og bedre i ryggen jo mer du drakk. Takk til Rune med de vanskelige servene, som dro nystemten med rusten whiskeystemme. Takk til Ivar for måten du suste ned tømmerrenna. Takk til Henrik som drakk tequila. Takk til Ingebjørg som fortjent fikk salgs- og markedsavdelingens hederspris og en nydelig sang. Og takk til Roald som holdt fortet hjemme i Bergen.

Takk for en flott opplevelse!


comments powered by Disqus