EM i mobile plattformer


tirsdag 23. mars 2010 PSWinCom

CropperCapture[63] Mobilen er den nye PC'en - datamaskinen alle går rundt med hele tiden - og derfor er det en ekstremt viktig plattform vi utviklere må ta tak i og jobbe mer mot. Om du ønsker å lære hvordan du best utnytter mobilen for kommunikasjonsløsninger og som softwareplattform bør du dra på Mobilkonferansen 4. og 5. mai.

Google vs. Microsoft vs. BlackBerry

Blant foredragsholderne finner du Scott Beaumont, en av de helt sentrale skikkelsene innenfor Google's massive mobilsatsing. Scott vil gi deg de heteste nyhetene om Google Mobile, og avsløre selskapets syn på den mobile fremtiden.

Microsoft er også representert med ingen ringere enn Knut Aasrud, tidligere toppsjef i Microsoft Norge, og nå General Manager Communications for Europa, Midtøsten og Afrika. Knut vil snakke om Microsofts valg av strategi mot bedriftsmarkedet for software & services, og selvsagt om Windows Phone 7.

BlackBerry-telefonene er representert ved nederlenderen Ronald Mol fra RIM (Research In Motion), en tungvekter i mobilbransjen. Mol sitt foredrag på Mobilkonferansen vil handle om Enterprise Mobility – hva dette betyr for ulike virksomheter, hvordan det brukes i dag og hvordan utviklingen ser ut til å gå fremover.

Andre som er representert blant foredragsholderne er Telenor, Skandiabanken, SmartPhones, ErgoGroup, Innovasjon Norge, Forbrukerombudet, More Mobile Relations, Bipper og PSWinCom, i tillegg til den folkekjære programlederen og nå toppsjef i Skandinavias største kommunikasjonshus – Arne Hjeltnes fra Creuna. Se det fullstendige programmet her, for påmelding gå her.


comments powered by Disqus