.Net-nyheter fra Bergen


søndag 28. februar 2010 NNUG

Som vanlig skjer det mye i .Net-miljøet i Bergen. Her er noen høydepunkt akkurat nå..

Mark Nijhof, styremedlem i NNUG Bergen, annonserte på bloggen sin fredag at han slutter i Reaktor og starter sitt eget firma: Cre8tive Thought. Mark er kjent for å ha sterke meninger, og er opptatt av software craftsmanship-verdier. Han legger opp til å både ta utviklingsoppdrag (enten som utvikler eller teamleder) og coaching-oppdrag. Hvis du ønsker at teamet ditt skal bli litt mere smidig, så kan du f.eks. leie inn Mark til å hjelpe dere til å ta i bruk parprogrammering, få bedre utbytte av testdreven utvikling, eller ta en gjennomgang av arkitektur og design, og vurdere om koden er fleksibel nok i forhold til endringer.

Styrelederen i NNUG Bergen, Jon Arild Tørresdal, har også ting på gang. Han er nemlig med som foreleser på vårens MSDN Live, og vil informere folk i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo om Windows Identity Foundation. MSDN Live kommer til Bergen 23. april, og vil også omhandle Azure, SharePoint 2010, TFS og SIlverlight 4.

Skal du på QCon London – og det er bare en drøy uke igjen nå – så må du melde deg på den sosiale kvelden NNUG Bergen har stelt i stand på torsdagen. Vi inviterer alle som har lyst til å bli med på en uhøytidelig samling på en lokal pub, hvor du vil få anledning til å spandere øl og snakke med blant andre Corey Haines, Udi Dahan, Dan North, Oren Eini (a.k.a. Ayende Rahien) og Jon Skeet. Dette er en Unik Mulighet – for hvor ofte får du mulighet til å diskutere med en av verdens fremste .Net-arkitekter, mannen bak Behaviour-Driven Development, geniet bak RhinoMocks, og den mest kjente StackOverflow-brukeren på en og samme kveld? For ikke å snakke om den sympatiske Corey, som for tiden er selve personifiseringen av Software Craftsmanship.

Udi Dahan kommer forresten til Bergen i april, og vil holde foredrag for NNUG's medlemmer siste onsdagen i måneden (medlemskap er fortsatt uforpliktende og gratis). Deretter har vi overtalt ham til å holde et todagers kurs om SOA og DDD – det er trolig fortsatt ledige plasser om du vil være med..

Det har forresten vært endel snakk om at selveste Kent Beck muligens kommer til Bergen i mars, også han for å besøke NNUG og kanskje holde et kurs. Og jeg har ikke hørt noe annet enn at dette fortsatt er planen. NNUG hadde et stjernespekket år i fjor, men 2010 ser sålangt ikke ut til å bli noe dårligere. Følg med på nnug.no.


comments powered by Disqus