Grothaug slutter i Microsoft


onsdag 27. januar 2010 Community

obj.phpi

For mange av oss .Net-utviklere har Microsoft Norge lenge vært synonymt med Rune Grothaug. Vi har sett ham på MSDN Live, og vi har sett ham på NDC. Han har stått på for NNUG, og vi har drukket øl sammen på geekbeer. Vi får ham i inboxen vår jevnt og trutt, og vi følger spent med på hva han har å komme med på twitter. I rollen sin som Developer Marketing Manager i Microsofts Utvikler- og Plattformteam har han vært en viktig pådriver for å skape et sterkt utviklercommunity i Norge.

Og nå forlater han Microsoft. Folk løper ut i gatene og roper: "Er det mulig?!?" Kan vi se for oss et .Net community uten Rune? Du skal vite at vi er mange som synes du har gjort en fremragende jobb, og de skoene etter deg blir det nok en utfordring å fylle.

Lykke til i Avenir, Rune!

--

Tror du at du har det som trengs for å overta det Rune kaller Verdens Kuleste Jobb? Ta da en titt her..


comments powered by Disqus