Bergen .net triatlon


lørdag 19. september 2009 NNUG MSDN Live

bergendotnettristhlon

Den kommende uken blir intensiv for .net-utviklere i Bergen. Det hele starter med en uhøytidelig GeekBeer på mandagskvelden, hvor det helt sikkert blir mulig å møte noen av de neste dagenes nøkkelpersoner. Ryktene sier at det blir på Biskopen Pub, et kjent sted for NNUG-medlemmer, men vær obs på at kommer det mange folk skal du ikke se bort fra at det kan flytte seg til Naboen.

På tirsdagen kommer Microsoft cirkuset MSDN Live til byen igjen. Fredrik skal snakke om ASP.NET 4.0 og smidig utvikling i Visual Studio, Einar skal demonstrere WPF 4.0 og SIlverlight 3, og Børge vil vise oss Visual Studio 2010 og C# 4.0.

Og på onsdagen har vi i NNUG gleden av å invitere til en kveld med Greg Young. Det blir som vanlig pizza på Biskopen først – detaljer og påmelding finner du her.


comments powered by Disqus