Takk til Mary


fredag 8. mai 2009 NNUG Lean

I går hadde NNUG i Bergen besøk av Mary Poppendieck, og hennes mann Tom. Mary er kanskje den aller fremste foreleseren innen Lean softwareutvikling. Jeg må innrømme at jeg ble ganske engasjert av det hun hadde å fortelle. Gang på gang satte hun fingen på akkurat hva som er problemet for veldig mange softwareteam - jeg kjente meg i alle fall igjen i det aller meste. Her var det mye å ta tak i, og jeg vil anbefale alle som er interessert i mer effektivitet, mer fornøyde ansatte, og høyere verdiskapning å dra på et av Mary's Lean kurs (som hun holder ved gjevne mellomrom i Oslo).

Vi hadde rundt 65 påmeldte til arrangemanget, og jeg tror de fleste delte min oppfatning av kvelden. Ta f.eks. oyvindfanebusts kommentar på Twitter:

"Back from tonights #nnug meeting with Mary Poppendiek on Lean. Possibly the best nnug session I have been to!"

Du finner Mary online på http://www.poppendieck.com/.


comments powered by Disqus