Jeg bytter jobb


søndag 3. mai 2009 Jobb

So Long and thanks for all the foosDenne uken ble det kjent at jeg har sagt opp min stilling hos CMA Contiki, og at jeg 1. august begynner hos PSWinCom.

Det er helt forferdelig å si opp jobben. Contiki har vært et fantastisk sted å jobbe. Jeg har fått utviklet meg selv både som programmerer og teamleder, spesielt innenfor smidig utvikling, og har fått være en del av en extremt fin gjeng som jeg kommer til å savne veldig. På tross av dette var det nå riktig for meg å gå videre og søke nye utfordringer.

CMA Contiki er en såkalt uavhengig softwareleverandør (ISV) som lager et relativt omfattende produkt, som brukes av alt fra mellomstore til mildt sagt gigantiske selskaper. Og det har vært spesielt lærerikt å jobbe med det å ta hensyn til releaseprosessen, behovet for support og patching og lignende - selv om den biten også kan være ganske utfordrende og slitsom.

PSWinCom på sin side er en tjenesteleverandør: De leverer en løsning for å sende og motta SMS og MMS - en tjeneste som selskaper kan benytte seg av for å kommunisere med f.eks. sine kunder eller ansatte. Jeg blir ansatt som teamleder og senior utvikler, og jeg gleder meg til å møte nye utfordringer i det som virker som en spennende bedrift.

Men hva kommer til å skje med ContikiStrip spør du kanskje? Ja, si det. Jeg kommer nok til å lage nye striper fra tid til annen.., kanskje blir det PSWinComStrip? Hmm, det klinger liksom ikke like bra. Vi får se :)

Jeg må uansett få takke for tre flotte år i CMA Contiki. Jeg håper vi kan holde kontakten, og jeg ønsker selskapet stor suksess i tiden som kommer. Jeg kommer alltid til å tenke tilbake på tiden i Contiki som noe flott som jeg er glad for å ha fått opplevd.


comments powered by Disqus