ProgramUtvikling har startet podcast


torsdag 23. april 2009 Podcasts

For en stund tilbake hørte jeg rykter om at ProgramUtvikling as hadde begynt å podcaste, men da jeg forsøkte å gå til kilden så viste det seg å bare være planer. Men nå, noen måneder senere, kom jeg tilfeldigvis over dette igjen, og ble glad for å oppdage at de to første episodene er publisert.

Du finner podcastet på adressen http://www.programutvikling.no/podkast/. Jeg vet ikke om planen er å gjøre det hver gang, men disse første episodene er i alle fall video-podcasts. Intervjueren er Johannes Brodwall, og objektet er ingen ringere enn Robert C. Martin! Jeg håper dette kan være med på å spre ideene og oppfatningene til Bob i Norge - de er utrolig viktige for at vi skal kunne få en god og solid (pun intended) fremtid i softwarebransjen.

Mens jeg har din oppmerksomhet vil jeg også nevne at .NET Rocks! nummer 439 ble sluppet i går, og intervjuobjektet denne gangen er vår egen Jonas Follesø. Check it out!


comments powered by Disqus