Jimmy Nilsson i Bergen


fredag 17. april 2009 NNUG

I går hadde NNUG Bergen besøk av Jimmy Nilsson, mest kjent for sin bok Applying Domain-Driven Design and Patterns With Examples in C# and .NET. Jimmy holdt et foredrag som var både morsomt og interessant, og det ble endel spennende diskusjoner basert på spørsmål fra salen.

En av de tingene jeg likte var at Jimmy inkluderte litt interaktivitet, gjennom å få oss til å jobbe i grupper med å modellere et problemområde. Vi gikk deretter gjennom og diskuterte modellen i felleskap. Nivået på sesjonen var variert; det startet med litt introduksjon og motivasjon for DDD, men han beskrev ikke DDD veldig formelt, og vi gikk i stedet litt i dybden i det praktiske eksempelet.

Jimmy introduserte også sitt nye konsept: Chunk Cloud Computing. Et merkelig navn, men ta en titt på pdf'en hvor han beskriver sine arkitekturbetraktninger.., det er ganske "spot on", og fikk meg til å tenke på min egen contiki strip #6.

Likevel var det beste ved kvelden diskusjonene som skjedde etterpå, da ganske mange av oss dro ned på Biskopen Pub. For når NNUG drikker (lett-)øl diskuteres det sjelden om fotball, biler eller damer. Det går mest i kode, det er sånn vi liker det.

Så en stor takk til Jimmy for at han stilte opp på vårt ekstraordinære gruppemøte!

NNUG Bergen på Twitter

Nå kan du forresten følge NNUG Bergen på Twitter også. Normalt får du møteinnkallinger via mail, men om du velger å følge @NNUGBergen vil du kunne få med deg litt mere informasjon om hva som foregår. F.eks. ble det i går fortalt at vi i styret jobber med å få Jeremy D. Miller til Bergen i juni. Den typen "rykter" vil du ikke finne andre steder.

Knagger: ,


comments powered by Disqus