Jeg har blitt redaktør på ODP


onsdag 1. april 2009 Diverse prosjekter

DMOZJepp, jeg har nå blitt godtatt som frivillig redaktør i Open Directory Project (også kjent som Dmoz). Jeg har sett meg lei på at den norske programmerings-kategorien er så smal og utdatert. Går du inn på World->Norsk->Data->Programmering nå og scroller helt ned så ser du at det står at kategoriredaktør er tormaroe. Og det er meg det :-)

Webkatalogene var store da jeg begynte å bruke internett for rundt 12 år siden. I dag har søkemotorene for det meste tatt over, men katalogene dekker fortsatt en nisje hvor man kan finne frem til lenker i ulike kategorier som er kvalitetssikret av mennesker. Hadde det ikke vært fint om ODP, som en av de elste og mest kjente katalogene, kunne være en guide til programmerings-Norge?

Jeg har ikke kommet igang med redigeringen enda.., leser fortsatt på retningslinjene. Men jeg er svært interessert i å få litt hjelp til å pusse opp kategorien min. Hvis du vet om en norskspråklig side om programmering så er det kjempefint om du gir meg et tips. Du kan enten registrere en ny URL på kategorisiden, eller du kan rett og slett foreslå en link i kommentarfeltet her.


comments powered by Disqus