Administrasjonsgrensesnitt for db4o


søndag 22. mars 2009 Databaser db4o

Blant spørsmålene jeg fikk da jeg presenterte db4o på NNUG i februar var om det fantes et verktøy for å inspisere databasene. Jeg kunne ikke vise til noe konkret da, men det viser seg at folkene bak db4o har et slikt produkt, og at det ble sluppet som en del av open source lisensen i januar i år:

"Object Manager Enterprise is a plug-in for your development environment (Visual Studio 2005/2008 for .NET users and Eclipse for Java users). OME allows you to browse your db4o database in a graphical interface. With OME you can always check which objects were stored and how the database structure looks like. Additional benefit - you can check the correctness of your queries by comparing the query result with the view in OME."

Sjekk ut annonseringen her: OME now free for all developers!

Knagger: ,


comments powered by Disqus