doris huskeliste


lørdag 21. mars 2009 Software/verktøy

Jeg har lenge lett etter et godt to-do verktøy, og har forsøkt mange, ulike verktøy. Det er veldig viktig for meg å ha et sentralt sted hvor jeg kan "huske" alle mulige ting jeg skal gjøre, og jeg trenger en viss mengde funksjonalitet - som gruppering, enkel registrering og at det er oversiktelig. Men løsningene jeg tester er ofte enten for enkle eller for kompliserte.

Doris er en online webløsning som jeg nå tror er akkurat det jeg trenger. Et veldig enkelt ajax-grensesnitt med todo-items gruppert i kategorier.

doris to-do screen shot

Jeg har bruket chromes snarvei-funksjonalitet til å legge doris inn i startmenyen i Windows, slik at når jeg nå fyrer opp Launchy og skriver "doris" så får jeg opp et pent lite vindu med todo-listen min.

Jeg har lenge gått og tenkt på at jeg burde skrive noe om viktigheten av å organisere tankene sine, og hvordan man kan bli mere effektiv ved å bruke todo-lister. Jeg er en tilhenger av Getting Things Done - jeg gjør i alle fall så godt jeg kan. Men det er mange nok som har skrevet mye bra om dette allerede. Hvis du ikke har hørt om GTD bør du sjekke det ut. Så foreløpig nøyer jeg meg med å nevne det, og fortelle hvilket todo-verktøy jeg bruker.


comments powered by Disqus