kjempekjekt.com får ny profil


onsdag 18. februar 2009 kjempekjekt.com

Hvis dette ikke er første gang du besøker denne bloggen så legger du kanskje merke til at ting har forandret seg? Den siste tiden har jeg hatt lyst til at bloggen skulle handle mer om programmering, og i dag har jeg gjort en del forandringer for å få dette til.

For det første var jeg ganske lei av selve designet, som jeg faktisk har hatt siden august 2006. Det var litt uryddig, og hadde ikke et profesjonelt uttrykk. Dessuten ønsket jeg mer plass i bredden til selve artiklene - spesielt om jeg skal presentere kildekode. Nå har jeg byttet det ut med et mye renere og forhåpentligvis mere tiltalende design med dynamisk bredde, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Tidligere har jeg skrevet om alt mellom himmel og jord som har opptatt meg, og jeg hadde en mengde med kategorier som filosofi, turer og ferier, venner og foosball. Alle disse tingene har jeg nå samlet i en kategori jeg har kalt Off topic. Og så har jeg splittet opp programmeringskategorien i mere spissede tema. Fremover er det disse tingene jeg kommer til å skrive mer om.., slik som jeg har gjort de siste par månedene.

Science Fiction bloggen min har forøvrig beholdt det gamle designet - det passer liksom bedre inn der. På den måter får jeg et klarere skille mellom dem. Ikke at jeg har vedlikeholdt SF-hobbien så godt den siste tiden.., det er alltid noe som må vike.

Nå ser jeg frem til en ny epoke på kjempekjekt.com. Jeg har virkelig fått fart på selvrealiseringen min som systemutvikler gjennom .net ninja prosjektet mitt, og jeg vil dele så mye som jeg har tid til på denne bloggen. Jeg håper du vil følge meg videre på ferden.


comments powered by Disqus