Forecast Exchange beta-testing foregår nå!


mandag 9. februar 2009 Diverse prosjekter

TFE.jpgThe Forecast Exchange gikk live i beta for en uke siden; adressen er www.theforecastexchange.com.

Halvard har satt i gang en lukket runde med beta-testing som vil gå frem til 1. mars. 22 spillere konkurrerer om hvem som best kan forutse hva som vil skje i februar 2009. Han har satt opp mange, interessante prediksjoner man kan kjøpe og selge aksjer i.

For hyppigere nyheter om Forecast Exchange bør du følge med på theforecastexchange.blogspot.com, Halvards blog. Kunne du tenke deg å være med å teste kan du kontakte meg eller Halvard (legg f.eks. igjen en kommentar på bloggen). Jeg vet ikke om flere brukere vil bli lagt til i denne runden, men det vil bli flere muligheter senere.

Knagger: ,


comments powered by Disqus