Mange stjerner til Norge i sommer


mandag 12. januar 2009 NDC

Listen over foredragsholdere til NDC 2009 begynner å bli svært imponerende, og senest i går avslørte Rune Grothaug fra Microsoft Norge at selveste Scott Hanselman kommer. Etter å ha lyttet til snart 150 podcasts av fyren hadde det vært kjekt å faktisk fått sett ham.

Noen av de jeg er mest spent på å se og høre er derimot utviklere som Udi Dahan, Ted Neward, "Onkel Bob" Martin og min nye helt Ayende Rahien. Men det stopper jo ikke der. Michael Feathers kommer, en av de virkelig store guruene innen både agile og objektorientering. Og Roy Osherove, som jeg har sett et par ganger før, er jo en av de store gutta når det dreier seg om enhentstesting og TDD. Han har sikkert med seg gitaren til Oslo også.

Videre vil du få sjangsen til å se Mary Poppendieck, som praktiserte Agile 30 år før det begrepet ble en realitet, Mike Cohn, som er en av grunnleggerne av Agile Alliance og Scrum Alliance, og Rocky Lhotka, skaperen av CSLA.NET (som er en av de tingene jeg har planer om å sette meg inn i snart).

Og så har du Luca Bolognese da. Fyren er Principle Group Program Manager for Languages-teamet i Microsoft. Han er ansvarlig for C#, VB, F#, kompilatorer, IDE'er m.m, og hadde tidligere ansvaret for LINQ, så dette er vel en person det er nyttig å høre på.

På lørdag sa Rune at også Phil Haack kommer til å komme, uten at han står på listen på ndc2009.no. Phil er en kul fyr, og jeg anbefaler deg å ta en titt på bloggen hans - you've been haacked and you like it!

Nå gjenstår det bare å overtale ledelsen om at det er verdt pengene å sende utviklerne på denne konferansen. Det er ikke meiningen å drive markedsføring for Microsoft her, men jeg blir skikkelig gira her.., kan ikke la være :)

Se hele listen over foredragsholdere her.


comments powered by Disqus